Netninja Rendszerterv és Árajánlat

Szia [mssys_firstname], szeretettel köszöntelek a Netninja teljes csapata nevében, itt Szász Mátyás!

Ezen az oldalon a [subdate] időpontban általad körülírt [webrendszer_tipusa] típusú webrendszerre vonatkozó rendszertervet és árajánlatot találod.

Mindenek előtt hadd köszönjük meg a bizalmad, hogy hozzánk fordultál e projekt kapcsán!

Mi immáron több mint 10 éve elkötelezetten szolgáljuk a kisvállalatokat, és igyekszünk különféle módokon hozzájárulni a sikereikhez – mert hiszünk abban, hogy ha kellően sok vállalkozást fel tudunk emelni, akkor az a magyar gazdaságra is érezhető hatással lesz.

A Netninja projekt is arról szól, hogy készítsünk olyan honlapokat és webrendszereket egy kisvállalkozás számára, mely képes felemelni és a következő szintre juttatni a céget – jelen esetben a Te cégedet!

[mssys_firstname], kérjük, hallgasd meg Mátyás személyes üzenetét, melyet közvetlenül Neked készített:

Fontos, hogy ezt ne ugord át, mert ebben kerül elmagyarázásra a teljes rendszered, a folyamat és az árajánlatunk is. Gyakorlatilag ez a lényeg. Indítsd most el a videót!

Íme a rendszerterved ábrája és dokumentációja

Az általad megjelölt üzleti célt az alábbi webrendszerrel lehet megvalósítani – ennek a “térképét” is megtalálod az alábbi PDF-ben. (Ha úgy alakul, hogy valamilyen oknál fogva mégsem tőlünk rendelnéd meg a kivitelezést, add oda ezt a tervet egy webfejlesztő ügynökségnek és nagyban meg fogja könnyíteni a munkájukat és a kettőtök közötti kommunikációt.)

A PDF-et itt is meg tudod nézni, de le is tudod tölteni (vagy akár kinyomtatni) az alábbi ablakból.

TIPP: Töltsd le a PDF-et és mentsd a gépedre.

Hogyan tovább?

Kérjük, az alul található űrlapon jelezz vissza nekünk, hogy elfogadod-e az ajánlatunkat.

Több opciód lesz majd:

  • Választhatod a kezdőrészlet + havidíjas verziót (az összegek a fenti videóban hangoznak el – ha nem nézted még meg, akkor itt az ideje),
  • vagy a kezdőrészlet + egyösszegű verziót (ez esetben további kedvezményt fogsz kapni),
  • illetve bejelölheted, ha még bármit tisztázni kell, vagy kérdésed van,
  • valamint az is egy opció, ha egyáltalán nem fogadod el az ajánlatunkat.

A teljes képhez még a szerződés is hozzátartozik. Annak érdekében, hogy a döntésed előtt a teljes szöveget megismerhesd, csatoltuk ide mind a havidíjas, mind az egyösszegű szerződés-tervezetet. (Természetesen ez most még nincs kitöltve adatokkal, mert arra csak azután kerül sor, ha elfogadod az árajánlatunkat.)

Tanulmányozd át a szerződést

A teljes képhez még a szerződés is hozzátartozik. Annak érdekében, hogy a döntésed előtt a teljes szöveget megismerhesd, csatoltuk ide mind a havidíjas, mind az egyösszegű szerződés-tervezetet. (Természetesen ez most még nincs kitöltve adatokkal, mert arra csak azután kerül sor, ha elfogadod az árajánlatunkat.) Kattints a gombokra és nézd át őket, hogy mindenben megfelelnek-e az elképzelésednek.

Kérjük, itt add meg, hogy elfogadod-e az ajánlatunkat

Az alábbi űrlapon először is elfogadod-e az árajánlatunkat, valamint azt is be tudod jelölni, hogy milyen extra szolgáltatásokat szeretnél kérni a webrendszer elkészítése mellé.

A konkrét árakat a fenti videóban találod, az alapján fogsz tudni döntést hozni.

Árajánlat elfogadása

Kedves [mssys_firstname], kérünk, hogy ezen az űrlapon jelöld be a döntésed.

A választásodnak megfelelően fognak majd a további mezők megjelenni.

Gratulálunk a döntésedhez!

Akkor nincs is más hátra, mint kattints a lenti gombra!

Ekkor a rendszerünk le fogja generálni a díjbekérőt, amit kb. 5-10 percen belül el is küld Neked. Ez a 25%-os kezdőrészletről fog szólni. Keresd majd az e-mail fiókodban!